Even voorstellen – Nicole

Degene die mij al langer kennen weten dat ik altijd lekker in mijn vel heb gezeten, nooit echte problemen gehad met mijn gewicht of confectie maat. Maar de laatste 3 jaar kom ik ieder jaar zo’n 4 a 5 kilo aan en krijg ik de kilo’s er niet meer af. Het werd tijd voor een rigoureuze beslissing, een Gastric bypass operatie. Ik hoop mijn gewicht van 169,4 (maat 58-60) en een BMI van 50 terug te brengen naar een gezonder BMI. Ik zal echt geen slanke den worden en daar streef ik ook niet naar. 01-07-2016 ga ik onder het mes.

Na bijna 10 jaar de column ”paskamer geheimen”  te hebben geschreven in het glossy magazine Big is Beautiful, vind ik het nu een hele uitdaging om blogs te schijven over wat ik zelf allemaal mee maak rond mijn GBP operatie en waar ik tegen aan loop. Ik hoop dat jullie iets aan mijn verhalen  hebben en dat ze duidelijkheid weergeven wat een GBP operatie voor mij inhoud .

Ik ben 48 jaar, getrouwd met Hans en heb een GROTE hobby en dat is koken. Mijn streven is dat iedereen met een Bariatische ingreep gezond en lekker kan eten. Mijn motto is eten moet een feestje zijn en ook na een GBP moet dit een feestje blijven. Ondanks mijn drukke baan eigenaresse van Nicky’s lingerie, speciaalzaak voor de grotere (cup) maat probeer ik tijd te vinden om jullie iedere keer weer te verassen met ander recept. Ik let dan vooral op niet te veel vet, geen suiker, weinig calorieën, veel eiwitten en makkelijk. Ook al heb je een druk leven binnen een half uur staat er een gezonde maaltijd op tafel die niet alleen voor jou geschikt is maar waar ook je gezin of gasten mee van kunnen eten.

 

Heb je vragen stel ze gerust, of weet jij een lekker bariatisch recept geef het mij door.

 

Nicole

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

3 reacties op “Even voorstellen – Nicole

 1. Eva van Kempen op

  Beste Nicole,

  Voor een nieuw studioprogramma Mensenkennis op SBS6 met Winston Gerschtanowitz zijn we op zoek naar iemand die heel veel is afgevallen. Tijdens de show schatten twee BN’ers in hoe gewone mensen reageren in allerlei verschillende situaties. Zo zijn er in de studio ook live opdrachten waarbij de Mensenkennis getest wordt.
  Een van die opdrachten zal zijn dat er 3 mensen op het podium staan waarvan één heel veel is afgevallen. Het is dan aan de BN’ers om in te schatten wie van de 3 dat is. Nou begreep ik dat jij ontzettend veel bent afgevallen in de afgelopen jaren. De opnames zullen waarschijnlijk zondag 30 juli plaatsvinden.
  Ik hoor graag of jij het leuk vindt en in de gelegenheid bent om ons te helpen.

  Vriendelijke groeten,
  Eva van Kempen

 2. Nicole op

  Hallo Eva, Klinkt leuk en ik zou kunnen. Weet alleen niet hoe ik met jou in contact kan komen. Ik ben 76 kilo afgevallen.

  Gr Nicole

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *