Kipfilet (ideaal in de vloeibare periode)

Tip voor de eerste 2 weken:

Snijd twee kipfilets in dobbelstenen en  kook met de deksel op de pan met een maggieblokje in een klein laagje water, ze mogen maar net onder water staan. Zodra het water kookt deze zachtjes 15 minuten laten pruttelen.

Weeg porties van 70 gram kipfilet (zonder het vocht) af in kleine diepvries bakjes. Verdeel de bouillon over de bakjes en vries deze porties in.

Je kunt de ontdooide kip met de bouillon bij je gekookte groente doen. De groente niet zouten de boullion is al zout genoeg. Met de staafmixer of food mixer tot een glad papje mixen.  Eventueel nog wat water toevoegen als het te dik is.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

2 reacties op “Kipfilet (ideaal in de vloeibare periode)

    • Nicole op

      Dat is een gezondere keus maar je hebt ook biologische bouillonblokjes die niet slecht zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *