Weegschaal niet mijn vijand

Maak van je weegschaal niet je vijand, deze wijze woorden schreef Jagaira 6 dagen geleden aan mij op mijn facebook pagina toen ik even in een dipje zat.Ik woog me zelf hiervoor bijna nooit ik was daar ook niet zo mee bezig, gewicht was voor mij nooit zo’n issue.

Maar sinds de operatie heb ik een soort haat liefde verhouding met de weegschaal en weeg ik mijzelf tegen beter weten in iedere avond. Tot een week na de operatie viel ik amper af wat tot menig frustratie leide.

Dus iedere avond als ik weer op dat kreng sta denk ik aan Jagaira haar wijze woorden, maak van je weegschaal niet je vijand. En ben ik met iedere gram die ik afval blij 🙂

weegschaal

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *