Hoeveel zou dat wegen?

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar met sommige producten blijf ik het lastig vinden om in te schatten wat iets nou weegt. Dan staat er 50 gram van dit of dat en heb ik werkelijk geen flauw idee hoeveel dat is. Ik blijf dan ook het gevoel hebben dat er ‘veel te veel’ van heb, dit kan niet kloppen. Waardoor ik me dan vaak schuldig voel (ook al slaat dat nergens op).

Van de week heb ik daarom bij de Action voor maar liefst € 4,95 een simpel keuken weegschaaltje gekocht en ik moet zeggen, het werkt perfect. Op de foto heb ik de aardbeitjes er dus gewoon zo op gelegd, maar wat ik ook ideaal vind is de functie om er een leeg schaaltje of bakje op te zetten, dit even te wegen (en op 0 zetten) en daarna het product in dat schaaltje te wegen. Helemaal blij mee dus!

Hoe simpel kan het leven zijn! ????

Liesbeth

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *