Bloeddruk te laag

Raar maar waar, maar mijn bloeddruk is te laag. Waarom raar?

Ik slik al bijna 10 jaar medicijnen om mijn bloeddruk te verlagen. Toch begon deze iets meer dan 1 week na de operatie te dalen. Ik meet nu mijn bloeddruk meerdere keren op een dag en kom steeds weer op 100/60.

Na contact met het ziekenhuis te hebben gehad werd mij geadviseerd de medicatie af te bouwen en dat ik dit in samenwerking met mijn arts moest doen, deze verwees mij op zijn beurt door naar mijn apotheek want die wist hoe ik dit het beste kon doen en om de cirkel rond te maken stuurde de apotheek mij weer terug naar de huisarts. Kun jij het nog volgen? Nou ik niet meer, zucht!

Zodoende heb ik de medicijnen op eigen houtje een paar dagen gehalveerd, maar dat hielp niet. Zodoende ben ik er helemaal mee gestopt. Maar helaas mijn bloeddruk is nog steeds te laag. Als enige tip van het ziekenhuis kreeg ik: zoute dropjes en bouillon. Op mijn vraag of het kwaad kon kreeg ik alleen maar te horen dat het vervelend was en wel eens vaker gebeurd na deze operatie. Dit zou zich vanzelf herstellen zodra ik mijn streefgewicht zou hebben behaald.

Ik blijf het toch vreemd vinden, en jullie?

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *