Gepofte aardappelen

In een wip klaar!
  1. Neem zoveel aardappelen als jij denkt nodig te hebben. Zorg wel dat ze dezelfde grootte hebben
  2. Boen ze goed schoon onder stromend water
  3. Prik de aardappel een paar keer in met een vork
  4. Leg de aardappels niet te dicht op elkaar op het rooster van de magnetron zet deze op 800 watt aan. Heb je geen rooster in je magnetron? Leg ze dan op een bord en keer de aardappel halverwege om
  5. Je hebt 6 min voor kleine aardappelen tot 8 min voor grote aardappels nodig
  6. Laat ze 5 min nagaren in een dubbelgevouwen theedoek.

Snijd ze in de lengte voor de helft in en vul ze met  Tzatziki of creme fraiche.

Print dit recept van Dikke Vriendin

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *