Sajoerboontjes met forel

Keer geen zin om uitgebreid te koken? Dit recept is in een wip gemaakt en bevat de nodige eiwitten, Geadviseerd wordt om minimaal 1x per week een vettere vissoort te eten, vanwege de Omega-3-visvetzuren.
recept voor 2 a 3 personen.

Ingrediënten

000000_CLIENT_JOB_AW
  • 200 gram gerookte forel
  • 100 gram Lassie zilvervliesrijst met Quinoa
  • 1 middel grote gesnipperde rode ui
  • 400 gram schoon gemaakte sperziebonen
  • 1 volle eetlepel boemboe voor Sajoerboontjes
  • 150 ml water
  • 1 eetlepel olie
  1. Kook de zilvervliesrijst met quinoa zoals op de verpakking staat
  2. Kook de sperziebonen 5 min en giet deze af..
  3. Bak de gesnipperde ui met de olie in een koekenpan tot deze glazig zijn, voeg dan de boemboe toe en bak deze 1 min mee.
  4. Dan mogen de sperziebonen en het water toegevoegd worden,  kook net zo lang tot het water verdwenen is. Goed blijven roeren.
  5. Scheur de forel is stukken meng deze voorzichtig door het bonenmengsel zodat deze ook warm word.

Tip: gebruik in plaats van Zilvervlies-Quinoa, witte rijst.

Tip; gebruik meer boemboe houd alleen rekening dat je van te pittig eten een dumping kunt krijgen.

a6e6192c-3d67-4742-9e1f-12046290da4e

Het recept heeft geen zout of peper nodig de Boemboe heeft alle smaken die dit gerecht nodig heeft.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *