Dikke dames kleuren

Haha, nou jaaaaaa. Zijn wij druk bezig om geen ‘dikke dame’ meer te zijn, worden Dikke Dames een hit! Dikke dames beeldjes, schilderijen, kaarten en nu zelfs kleurboeken.

Dikke vriendin - artikel ED - kleurplatenToen ik vanochtend de krant (ED) open sloeg viel mijn oog op een item over het feit dat kleuren voor volwassenen zo in is. Op zich wist ik dat wel, maar ik had nog nooit een Dikke Dames kleurboek gezien, maar moet zeggen dat ik dat wel kan waarderen.

Ik moet zeggen dat ik voor Sinterklaas vorig jaar bij het dobbelsteenspel ook zo’n boekje had gewonnen. Onlangs kwam dit dus weer tegen en wilde wel eens kijken of ik daar ook relaxed van werd, maar het tegengestelde was het geval eigenlijk. 🙂 Ik werd er alleen maar onrustiger van, het kleuren schoot niet op, ik kon niet netjes binnen de lijntjes kleuren, vond mijn gebruikte kleurcombinaties niet echt geweldig, de potloden waren niet fijn en bovenal…… alle overige klussen bleven gewoon liggen. Dat werd ‘m dus niet voor mij! Dan ga ik liever ‘hobbyen’, iets waar ik nog iets aan heb, een gebruiksvoorwerp of zo. Lampenkappen maken en/of bekleden, placemats, lantaarns voor buiten of andere dingen. Lekker even Pinterest afstruinen en me laten inspireren.

Dikke vriendin - kleurboekToch vond ik het idee wel heel erg grappig. Misschien moeten wij in de toekomst maar een ‘Dikke Vriendin Kleurboek’ uit gaan geven.

Of van die ‘aankleedpoppetjes’ in een boekje (ken je die nog van vroeger?).  Misschien dan met Lingerie, zodat dikke dames zelf hun lingerie setje kunnen samenstellen en Nicole het in haar zaak (www.nickyslingerie.nl) kan verkopen! haha… Of slaat mijn fantasie nu iets te veel op hol? Ik zie het wel voor me! 🙂Schermafbeelding 2016-07-30 om 12.39.12

Mocht je dus ‘dikke dames’ willen inkleuren, google de kleurboeken dan even, ze zijn online te koop. Voor nu verder een fijne dag in elk geval. Maar moest gewoon even lachen om het idee van een ‘Dikke Dames’ kleurboek.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *