Joepie ! ik mag een nieuwe BH

 

Voor mij is vandaag een noemenswaardige dag. Ik val na mijn GBP operatie gewicht af en mijn kleding wordt wel wat wijder maar is nog niet zo groot dat ik het niet meer met goed fatsoen aan kan. Het zat misschien ook wel een beetje te strak toen ik het kocht. Maar ja, als je maat 58/60 hebt heb je zelfs in een speciaalzaak voor grote maten minder keus, sommige van hen gaan soms maar tot maat 56.
13445756_942301359202447_8474751023688386067_n
Maar waarom ben ik  nou vandaag zo blij: omdat dat mijn bh’s in omvang te groot werden en omhoog schoten in mijn rug, wat één van de eerste tekenen is dat een bh niet meer goed is.
Lingerie zit strak op je huid en daar zou ik het ook als eerst moeten voelen en nu is dat een feit wat  ik als eigenaresse van een lingeriezaak geweldig vind. Dus ik ben gaan shoppen in mijn eigen winkel en heb net een hele mooie turquoise kleurige bh gekozen en ben daar zo blij mee als een klein kind.
183
jammer van al die  bh’s die ik nog heb liggen (en dat zijn er stiekem veel), maar ze worden gewoon allemaal te groot. Maar, die nog in zeer goede staat zijn krijgen een goed nieuwe bestemming namelijk de kledingbank Eindhoven. Dan kan ik iemand anders blij mee maken en dat voelt fijn.

Dat mijn omvang kleiner wordt vind ik geweldig maar hoop alleen dat mijn borsten niet te veel zullen afvallen want ja dan heb ik toch een probleem in mijn lingeriezaak voor een cupmaat groter ha ha. www.nickyslingerie.nl

Ook al is het maar iets ”kleins” hoop ik dat er nog veel van deze feest momentjes mogen gaan komen

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

3 reacties op “Joepie ! ik mag een nieuwe BH

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *