Lage bloeddruk na een GBP operatie

Iemand voor mij een TIP wat ik kan doen tegen een te lage bloeddruk?

 

Afgelopen vrijdag ging ik bijna onderuit terwijl ik aan het werk was in mijn winkel. Mijn bloeddruk was nog maar 53/95 en ik moest stoppen met werken. Het was natuurlijk net druk in de winkel en mijn collega moest alles alleen doen, en rustiger aan doen dat werkt voor mij niet als zelfstandige. Het ziekenhuis gaf mij de tip zoute dropjes te eten of bouillon te drinken. Kreeg van iemand de tip sterke koffie te drinken maar laat dat nou net dat zijn wat ik absoluut niet lust, jakkes koffie.

normale-bloeddruk-waarden-normaal-hoog-lage-425-2

 

Inmiddels ben ik er achtergekomen dat heel veel GBP patiënten last hebben van een te lage bloeddruk en vind het vreemd dat ze dit tijdens de informatie middagen in het MMC niet vermeld hebben. Ik hoorde gisteren nog van een GBP patiënt dat haar bloeddruk zo laag was geweest dat ze flauw was gevallen en haar heup had gebroken. Nu, 4 jaar later, heeft ze nog steeds vaak last van duizeligheid en “zwabberbenen” als het weer fout ging met haar bloeddruk. Mijn bloeddruk op een goede dag is 115/70 maar kan zonder waarschuwing en heel snel super laag worden. Het beperkt me op mijn werk en in mijn privé leven.

 

tipsDus heb je een tip?  wat te doen als deze zo extreem laag is hoor dit graag 🙂

 

Nicole

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

4 reacties op “Lage bloeddruk na een GBP operatie

  1. Pingback: Wat is een Gastric Bypass, voor en nadelen

  2. Renate op

    Ik heb dit ook, word erg gek van en somber. Ik eet extra zout. Wat kan ik nog meer doen mijn huisarts weet ’t ook niet meer. Mijn leven lijd er onder. Werk op at basis.

  3. Nicole op

    Hallo Renate, Balen is dit vooral omdat het je leven zo beïnvloed. Inmiddels heb ik er geen last meer van, ben nu bijna 2 jaar verder. Ik weet niet hoever jij bent? Misschien dat je naar een specialist moet als jou huisarts het niet meer weet. Ik wens je sterkte en hoop dat je een oplossing vind. Nicole

  4. Angelique op

    Bij mij werkt het als ik mijn bloedsuikerspiegel echt heel erg in evenwicht houd. Echt iedere 2 uur een kleine maaltijd. Dan blijft mijn bloeddruk ook ongeveer even hoog (laag)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *