Kleding blues

Hoe gek het misschien klinkt ik heb last van de kleding blues. Ik ben nu 28 kilo afgevallen en iedere keer als ik voor mijn kleding kast sta ben ik wat droevig omdat het mij pijn in hart doet dat er nu al kleding stukken zijn die veel te groot aan het worden zijn.

 

Er zijn broeken bij die spontaan van mijn kont afglijden. Ik leg alles wat ik niet meer pas apart maar gelukkig is er nog genoeg wat nog wel past. Dat is het voordeel als je moeilijk afstand van je kleding kan nemen. Klinkt misschien vreemd in je oren, de meeste vrouwen zouden huppelend naar de winkel gaan om een nieuwe outfit te kopen maar ik niet.

Al die jaren die ik heb afgestruind voor leuke kleding in mijn zelfs voor grote maten winkels te grote confectie maat 58-60 wil je niet weten. Met liefde heb ik mijn kleding kast gekoesterd want voor mij was het niet vanzelfsprekend dat ik veel keus had als ik ging shoppen en ook voor de minder duren merken en grote maten ketens was ik net een maatje te veel. Dus ik kwam bijna altijd in duurdere  merk kleding terecht.

Ik ben onder meer een groot fan van het merk Yoek, prijzig maar geweldig van pasvorm en kwaliteit en t/m maat 60 verkrijgbaar maar  om deze kleding zomaar weg te doen gaat te na aan mijn hart. De kleding is in zo’n goed staat alsof ik ze net een week in huis heb ben er super zuinig mee geweest en kan ze nu niet ”zomaar” in de zak voor de kledingbank doen.

Daarom  heb ik vandaag de knoop door gehakt en ga ik al mijn te grote kleding verkopen, zodat iemand anders er gelukkig van kan worden. En de opbrengst van mijn tweedehands kleding gaat onder meer naar de 900 honden die in een particuliere shelter in Botosani Roemenië zitten.

Dus heb jij maar maat 56-58 of 60 of weet je iemand met deze maat? Mijn kleding is de hele maand September te koop, je kunt ze vanaf zondag 4 September bekijken en komen passen in mijn winkel.

  • Het adres is:
  • Nicky’s lingerie
  • Kruisstraat 65A
  • 5612 CD Eindhoven
  • Maandag gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur t/m 18.00 uur geopend.
  • Zaterdag van 10.00 uur t/m 17.00 uur
  • Eerste zondag van de maand van 12.00 uur t/m 16.00 uur.
  • Pinnen mogelijk

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *