Hebberig

Enkele weken geleden ben ik met Nicole mee gegaan naar een van haar leveranciers. Daar aangekomen bleek ze ook nog ontzettende leuke grote maten kleding aan te bieden aan de markt. Eerlijk gezegd had ik van de merken nog nooit gehoord.

Aafke de Boer Agenturen

De leverancier bleek Aafke de Boer te zijn en ik had ondertussen op haar site gelezen dat ze de Merken Azay, Choise, Pont Neuf, La Voila, Zeli, Plaisir Lingerie en Pamela Mann Panties vertegenwoordigde.

Wat een leuk merk

Omdat ik me er totaal niets bij kon voorstellen, had ik nergens op gerekend. Al snuffelend tussen de rekken zag ik echter zoveel leuke dingen. En eerlijk gezegd dacht ik dat het toch allemaal niet in onze maat zou zijn, dus durfde me niet te veel te verlekkeren, wat ik natuurlijk ook uitsprak. Waarop Aafke antwoordde: ‘Jawel hoor, dit gaat tot maat 52/54.’ Echt? En als je die modellen in de brochure ziet lijkt het alsof het alleen maar voor ‘kleine maatjes’ is.

Pont Neuf ?

Maar waarom ken ik dat dan niet? Ik dacht dat ik in de loop der jaren toch wel behoorlijk thuis was geraakt in wat er aan grote maten te koop is. Blijkbaar niet volledig dus! Ik ben het eigenlijk nergens tegen gekomen, maar wát een mooie stoffen (dat zie je op de foto’s minder goed dan ‘live’). Het tekent niet, is een tikkeltje apart en…. natuurlijk materiaal (joehoe). Dat heb ik het liefst! Omdat je er dan niet ‘uit zweet’. Ik kan me zo ongemakkelijk voelen als het dan ergens warm is en je hebt van dat synthetische spul aan. bah. Dus ik ben altijd op zoek naar mooie kleding van viscose, katoen of andere natuurlijke materialen. Voor mij absoluut een reden om niet te kopen. Als ik Polyester zie staan, laat maar zitten.

Omdat ik ook zo lang ben (1.85 cm) is het sowieso al zoeken naar juiste kleding die er verzorgd uitziet en liefst dan ook nog graag een beetje met de tijd mee gaat. Afgelopen jaren heb ik met name vrij regelmatig tunieken en jasjes gekocht van X-two (alhoewel die helaas sinds afgelopen jaar opeens veel minder natuurlijke materialen hebben en juist richting polyester aan het gaan zijn, snif). Dus je kunt je voorstellen dat we beiden als een kind zo blij door deze ‘snoepkast’ aan het wandelen waren. 🙂

Ik had zo al diverse artikelen waarvan ik hoopte dat het ook in mijn maat verkrijgbaar was. Nicole stond helemaal verlekkerd te kijken bij een zwart/wit (pied de poule) cape, echt iets voor haar inderdaad. We waren beiden helemaal weg van een blauw ‘jurkje’ met bolletjes (en dat terwijl ik nooit een jurk draag, haha). Wat een prachtige stof zeg. Daarnaast nog een aantal hele mooie tunieken, shirts, jurken. Maar ja, we konden natuurlijk niet alles kopen.

Nicole vond nog een prachtige jas, die helaas niet meer beschikbaar was (dat was een ander merk waarvan ik nu de naam kwijt ben, kom ik later nog wel een keer op terug). Maar nu we weten dat er zoveel mooie kleding beschikbaar is gaan we volgend seizoen natuurlijk iets eerder kijken. Ik heb al wat vooraankondigingen gezien waarvan ik zeker weet dat we weer erg blij gaan worden! (hmmmm, misschien moeten we dat niet te veel aan de grote klok hangen, anders is iemand anders ons voor! :-)).

Fotoshoot

Nicole (zakenvrouw als ze is) vroeg zich af waarom er in de brochures alleen maar foto’s werden gebruikt van ‘slanke’ vrouwen, waardoor je inderdaad dus niet kan zien dat de kleding ook voor maat 52/54 perfect is. Aafke besloot daarom  om ons te sponsoren zodat we met korting deze kleding konden afnemen. En Nicole zou Nicole niet zijn als ze niet bedacht dat het wellicht een goede combi zou zijn als we foto’s zouden maken die wij voor de site zouden kunnen gebruiken, maar ook dat Aafke indien gewenst deze foto’s ook gebruikt voor haar eigen doeleinden. Nu alleen nog een leuke fotograaf vinden en een geschikte locatie.

Fotografe en fotostudio

Die leuke fotografe hebben we gevonden in Lianne Damen. Lianne is nog met haar opleiding bezig is aan het Lucas, maar gaat binnenkort een stage opdracht bij Nicole doen. Ze vond het een uitdaging om ons te fotograferen en kon daar tevens zelf ook van leren. Tot onze vreugde mochten we gebruik maken van de studio een bevriende fotograaf van Lianne. Hij heeft de beschikking over een perfect ingerichte studio en de daarbij benodigde apparatuur. Dankjewel Melvin van Liebergen (van L-Mount Media) en Lianne Damen voor de gezellige en geslaagde ochtend en natuurlijk helemaal voor de zeer geslaagde foto’s.

Nicole heeft zoals je wel kunt zien in ‘vroeger tijden’ regelmatig modeshows gelopen en is veelvuldig gefotografeerd dus bewoog zich soepeltjes voor de camera. Voor mij was dit eigenlijk de eerste keer en zoals je ook wel kunt zien was het behoorlijk onwennig en spannend. Hoe moet je gaan staan, draaien, kijken. Wat? Hoe zet je dat been neer en waar laat je dan in hemelsnaam je voeten en je handen? Ik wist niet dat ‘poseren’ zo moeilijk was. Maar goed, al doende leert men he! Ik heb mezelf in elk geval al overwonnen door dit wel te doen. Nog even door oefenen!

Dé shoot

Toch als ik dan nu terugkijk ben ik best tevreden over de resultaten. Zelf ben ik met name heel erg weg van de bolletjes jurk. Nicole heeft haar jurk iets in laten nemen waardoor je meer een recht model krijgt. Datzelfde geldt voor de roze jurk die ze onder het vest aan heeft.

Dat we gelachen hebben is wel duidelijk. En ik moet zeggen dat ik echt heel erg blij ben met de kleding, zodra de zomercollectie uit komt wil ik zeker weer mee gaan kijken. Ik ben om in elk geval!

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

8 reacties op “Hebberig

 1. Ingrid op

  Wat een leuk artikel en leuk die fotoshoot. En wat zijn jullie al veel kilo’s kwijt vergeleken met de foto van jullie dikke vriendin -blog. ????????????

  • Liesbeth op

   Och, wat lief. Ja, Nicole zeker. Bij mij gaat het iets minder snel, maar heel langzaam kruipt het naar beneden het gewicht. Gelukkig! Leuk dat je reageert!

 2. TIina op

  Geweldig mooie foto’s. En wat zijn jullie supermodellen….
  Wat ik mij afvraag, kun je daar kopen als particulier? En Liesbeth, ik ben ook lang, 1.86, hoe is het met de lengte van de broeken?

  Erg mooie kleding!

  • Liesbeth op

   Lief, dank je! Dat denk ik niet inderdaad. We zullen eens navragen waar het voor de ‘consument’ te koop is. Ik weet dat bijvoorbeeld Maxim’s het in het verleden ook had, maar op dit moment weet ik dat niet. De broeken zijn allemaal van onszelf. Wat leuk deze positieve reacties zeg! 🙂

  • Nicole op

   Hallo Karin, ik ga al jaren naar Geknipt voor u, Sprookjesberg 11 in Veldhoven, Telf 040-2542863. Ze heeft een kapsalon aan huis en is heeeeeeeel erg betaalbaar. Groetjes Nicole

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *