Bijzondere dag

Vandaag is een bijzondere dag. Ik heb na mijn GBP operatie als streven om een gezond en fit leven te krijgen en daar hoort voor mij ook een gezond BMI bij.

 

BMI:

Ik weet sommige hebben niets met de BMI lijst, nou voor mij is deze wel heel belangrijk.

Ik was namelijk eerst niet van plan om een GBP operatie te ondergaan, ik wist echt wel dat ik obese was of misschien wel Morbide Obese. Maar in het ziekenhuis kreeg ik te horen dat ik Super obese (ernstige morbide obesitas) was en een BMI van 50 had,  wat enorm schrikken. En een de belangrijkste rede voor mij  om de operatie te ondergaan.

bmitabel

 

SPECIALE DAG:

Vandaag heb ik mij gewogen en heb ik een BMI van 39,9 en ik ben daar zo blij als een klein kind en loop hier rond met een brede glimlach op mijn mond. Ik sta niet meer onderaan in de BMI lijst, en ben twee plaatsen omhoog gegaan.

Ik weet, de plek waar ik nu op ben beland ”ernstige obesitas” is nog steeds niet geweldig maar ik ga er wel op vooruit en dat is wat telt ik hoop ooit op de donkergele plaats ”milde obesitas” terecht te komen.

Tussenstand:

Van 169,4 naar 133,4 , in totaal 36 kilo kwijt 🙂 🙂 🙂

 

OP NAAR EEN GEZONDER BMI 🙂

 

Nicole 19-10-2016

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

12 reacties op “Bijzondere dag

  1. annemarieke van de koevering op

    Wauw!!!!!! Van harte gefeliciteerd. …geloof goed dat je met een big Smile loopt, hier ook een superobees.dat wassen wel ff een klap want wist niet dat dat überhaupt bestond! Morgen om 10 uur in Veldhoven zijn voor de operatie! Als ik genoeg bel afgevallen kom ik naar je winkel en tracteer ik mezelf! :)….geniet ervan en op naar de volgende stap! 🙂

  2. Tina op

    Kan mij voorstellen dat je hier erg blij van wordt. Zoals je al achrijft, die operatie heb je niet gedaan omdat het moet, maar omdat jezelf hier helemaal achter staat. En het gaat gewoon door tot aan een gezonde BMI. Gefeliciteerd, en ondanks de moeheid kan je er wel al van gaan genieten. Die 36 kilo sleep je niet meer met je mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *