
Makkelijk paas toetje.
Dit toetje kun je ook leuk serveren bij het paasontbijt met een schepje granola er boven op. Ik heb van reepjes snoeppapier een nestje gemaakt maar laat met het aankleden je fantasie los.
INGREDIËNTEN: 8 kleine glaasjes
- 800 gram magere kwark
- 1 el vanille aroma*
- 1 el honing
- 1 citroen rasp en sap
- 200 gr fruit pulp*
- zoetstof
- *Vanille aroma geruik ik van het merk Baukje en vind je in de supermarkt bij de bak producten.
- **Deze fruitpulp kwam ik kant en klaar in de diepvries tegen bij de Jumbo. En bestaat uit niets anders dan 100% puur fruit, zonder additieven, zonder toevoegingen. Ze hadden 3 verschillende smaken.
- Meng door de kwark de vanille aroma, honing en de rasp en sap van de citroen.
- Proef over eventueel wat zoetstof bij moet.
- Voeg 1 tl zoetstof aan de fruit pulp en meng dit goed door elkaar. Proef of je dit nodig vind, niet iedereen is een zoetekauw.
- Verdeel de fruitpulp over de glaasjes, voeg dan de citroen kwark toe.
- En ga los op het versieren van de glaasjes.
TIP: je kunt zelf diepvries fruit of vers fruit pureren, denk aan aardbeien, meloen, perziken enz.




Zal zeker smaken en het ziet er kei leuk uit.