Glimp van het kookboek

Het kookboek is eindelijk naar de drukker. De teksten zijn gecontroleerd op fouten alle recepten zijn getest en nu is het afwachten op mijn kookboekjes, mijn kindjes 😉 Ik heb er veel liefde en energie instopt en ook lieve vrienden en kennissen zijn heel erg betrokken geweest bij het kookboek.

 

3 weken lang wachten:

Wat zullen deze 3 weken lang en ik bedoel heeeeeeel erg lang duren want ik kan van ongeduld bijna niet wachten, zo spannend allemaal. Iedere dag kijk ik wel een keer op mijn computer naar het voorbeeld van het kookboek, als een klein kind blader ik ieder pagina door.

 

Preview:

Ik heb voor jullie een kleine preview, had namelijk van Ingrid (werkt bij de drukkerij) al wat proefdrukken gehad op verschillende soorten papier. Op ieder soort papier komt namelijk de kleur anders over, ook de kleuren op mijn beeldscherm wijken af van de daadwerkelijk druk kleuren.

 

Zodra de datum van de boekpresentatie er is laat ik het jullie als eerste weten.

 

Nicole 23-04-2017

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

9 reacties op “Glimp van het kookboek

  1. Christine op

    Hi, een vriendin Marianne vertelde me over je. 2 weken geleden heb ik een GBP gekregen en ik ben erg benieuwd nar je kookboek.

    • Nicole op

      Christine, mocht je vragen hebben je mag ze mij altijd stellen. Liefst via de facebook pagina van dikke vriendin in een privé bericht. Op naar een nieuw leven. Gr Nicole

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *