Ik ben weer 18 jaar !

Al weken zat het er aan te komen, maar door dat ik nu zo tergend langzaam afval wilde het maar niet lukken. Logisch dat er een moment komt dat het snelle afvallen voorbij is en dat ik langzaam aangaat  en nu het gezonde gewicht bereik wat bij mijn lijf past.

 

Normaal weeg ik mij een keer in de week maar de laatste dagen kon ik bijna niet wachten om op de weegschaal te mogen gaan staan. Met ingehouden adem stond ik vol verwachting te kijken wat mijn ”grote” vriend het gewicht door gaf.

Ik ben 11 maanden geleden met 169,4 kilo schoon aan de haak begonnen aan mijn trip voor een gezonder en fitter leven. Ik had een foto gemaakt van dit erg hoge gewicht als reminder voor zwakke dagen. Voorheen woog ik mij misschien 1 keer in het half jaar, ik merkte aan mijn kleding als er gewicht bij was en dat was dan ook het moment dat ik dacht ik ga mij zelf eens wegen.

 

 

 

Ik leerde mijn man kennen toen ik net een week  17 jaar was, ik woog toen 86 kilo. Met mijn lengte 183 m was ik niet slank maar het paste bij mij. Maar toen kwam er een periode in mijn leven van veeeeeeel op stap gaan. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag wat ik op het ”stratumseind” te vinden waar  het uitgaansleven van Eindhoven te vinden was. Waar ik de nodige biertjes dronk en iedere stapavond beëindigde met het toentertijd bekende broodje shoarma met lekker veel knoflook saus en dat drie dagen lang.

Je begrijpt het wel de kilo’s vlogen aan en op mijn achttiende kwam ik er achter dat ik 99,9 kilo woog, ik schrok zo erg dat ik mijn allereerste lijn poging  bij Weight watchers begon. Dat lukte toen aardig maar een  jaar later waren de aangekomen kilo’s er weer bij plus nog wat kilo’s extra.

Na mijn GBP operatie heb ik tijden mijn huidige  afval tocht nog vaak aan speciale weegmomenten in mijn leven gedacht. Het gewicht dat ik trouwde 149 kilo, het gewicht wat ik woog na mijn beste afval poging 106 kilo en ga zo maar door. Maar dat ik nog mee maken dat ik het gewicht heb van toen ik 18 jaar was dat heb ik nooit mogen hopen.

 

 

 

 

Tada, hier het bewijs:

Ik voel me vandaag weer even 18 jaar, haha

 

Nicole 05-05-2017

Gewicht 99,5 kilo

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

5 reacties op “Ik ben weer 18 jaar !

 1. Christel van stiphout mandigers op

  Wauw fantastisch!! Wat een top prestatie!! Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik kan beamen dat het een heerlijk gevoel geeft en een ontzettend boost voor je zelfertrouwen. Wie had ooit kunnen denken dat de weegschaal nog eens je vriend zou worden.

  • Nicole op

   Ik loop de hele dag met een brede glimlacht op mijn gezicht, het is een geweldig gevoel

 2. Aaltje op

  Wat goed Nicole, gefeliteerd!!! Heb echt bewondering voor je doorzettingsvermogen !!

 3. Tina op

  In 1 woord, geweldig!!!
  Wat een zalig gevoel moet dat geven…. het gaat de goede kant op met ‘ons’ Nicoletje?. Op een onsje na, 70 kilo’s, een gewichtig persoontje minder… en die glimlach zal blijven want ook nog een geweldige geboorte van een kookboek voor lotgenoten… Nicole, chapeau, trots op jezelf, en trots op jou… hou het vast…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *