Kookboek: Mateloos genieten € 16,99

Mijn kookboek Mateloos genieten, eiwitrijk eten na een gastric bypass of sleeve is te koop voor 16,99 plus 4,00 verzendkosten. Totaal 20,99

Dit kookboek is geschikt voor iedereen die bewust met eten bezig is.
Minder vet, weinig suikers en veel eiwitten, dat is het streven met mijn recepten.

 • 96 pagina’s makkelijke recepten
 • Duidelijke inhoudsopgave
 • Het kookboek is gebonden met een ring zodat het makkelijk open blijft liggen wat praktisch is tijdens het koken.
 • De recepten zijn geschikt voor het hele gezin, van jong tot oud.
 • 2 recepten van mijn behandeld chirurg Dr.v.Dielen en 2 recepten van mijn diëtiste Puck Rekers van het Maxim Medisch Centrum
 • Pictogrammen bij de recepten of het: Eiwitrijk, makkelijk recept, kindvriendelijk, vegetarisch, vis, varkensvlees, rundvlees of een kip recept is.
 • Een gedeelte van de opbrengst van dit boek is ten gunste van de onderzoekgroep van Obesitas Centrum Maxima. Hiermee worden onderzoekswerkzaamheden voortgezet en nieuwe onderzoeken gestart, om zo de behandeling van morbide obesitas te blijven optimaliseren.
 • Wil je dat ik er een persoonlijke tekst in zet en of een handtekening 🙂 laat het bij de bestelling weten
 • Het kookboek is ook in mijn winkel, Kruisstraat 65A,  te Eindhoven te krijgen. Prijs 16,99 Voor openingstijden http://www.nickyslingerie.nl/content/openingstijden
 • Duidelijke inhoudsopgave
 • Pictogrammen bij de recepten of het: Eiwitrijk, makkelijk recept, kindvriendelijk, vegetarisch, vis, varkensvlees, rundvlees of een kip recept is.

 • Het kookboek is gebonden met een ring zodat het makkelijk open blijft liggen wat praktisch is tijdens het koken.

Voor de eerste 300 kopers een kaart met vijf zakjes kruiden, deze kruiden zijn mijn favoriete en gebruik ik vaak in het kookboek

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

27 reacties op “Kookboek: Mateloos genieten € 16,99

 1. Marja van Lokven op

  Zojuist je boek besteld! Ben ik nog bij de eerste 300?
  En Nicole, wil je er wat in schrijven?

 2. Marie-José op

  Zojuist je boek besteld,ik ben erg benieuwd!Zelf ook een GBP gehad dus hoop er veel inspiratie uit op te doen.?

 3. Marja van Lokven op

  Ik heb je boek ontvangen, bedankt. Wat een prachtig boek, met mooie foto’s! Omdat ik ook in MMC ben geopereerd en onder begeleiding ben bij Puck, voelt het toch een beetje als ‘van ons ‘.

 4. marco broeders op

  Zojuist je boek besteld,ik ben erg benieuwd!Zelf ook een GBP gehad dus hoop er veel inspiratie uit op te doen.?
  Ben ik nog bij de eerste 300?
  En Nicole, wil je er wat in schrijven?

  • Nicole op

   Marco mocht je vragen hebben over de recepten dan hoor ik ze graag. Succes met je ”nieuwe” leven. Nicole

 5. Pingback: 80 kilo afgevallen,

 6. Diana Geurds op

  Hallo.
  Ik ben inmiddels al vijf jaar verder en heeft het boek dan nong zin.
  Is het nog te koop????
  Groetjes Diana.

  • Nicole op

   Hallo Diana, Zoals je weet moet je je levenslang aan de GBP regels houden, weinig vet en suiker. Veel eiwitten en zorgen dat het beetje wat je eet gezond is. Dat is waar mijn boek voor is, dat je met je hele familie lekker en gezond kunt eten volgens de GBP regels. Of het nu 1 jaar na dato is of 10 jaar dato. Gr Nicole

  • Nicole op

   Ja hoor het boekje is nog steeds te bestellen de link heeft alleen een paar dagen niet gewerkt maar doet het weer. Gr Nicole

 7. P. Rose op

  Hoi Nicole,
  Ontzettend gefeliciteerd met jouw resultaat. Mijn complimenten voor je geweldige website, heel compleet, je hebt werkelijk waar aan alles gedacht. Na een gevecht met mijn gewicht sinds puberteit ga ik ook een GBP ondergaan op 18 april, vooral om gezonder te worden.. Dank je wel voor al het schrijfwerk die helder en op een hele fijne manier zijn geformuleerd, echt super! En het geeft mij zoveel meer informatie. Ik heb ook benieuwd hoe je omgaat met het slappere en overtollige vel. Heb je daar nog ervaring mee of tips hoe je dit kan aanpakken, voor zover dat mogelijk is?
  De link om je boek te bestellen onder de foto of via google met mijn Ipad werkte niet en kreeg een foutmelding.
  Als ik via je website van je lingerie webshop gaat en ondekte ik bij diversen alsnog de bestelmogelijkheid, ik weet niet of je dit al vaker hebt gehoord maar bij deze. Ik ga zeker je kookboek bestellen, heel veel succes!

 8. Kiara op

  Hoiiiii ik heb. Net het boek besteld, zou je er misschien iets van een leuke of inspirerende quote of tekst er in willen zetten?

  Dankjewel alvast

 9. Nicole op

  Wat een lieve, lange reactie dankjewel . De link heeft het een paar dagen niet gedaan maar als het goed is werkt deze weer :-). Mijn overtollig vel is voor mij een groot probleem vooral met sporten. Ik heb het meest last van het vel van mijn armen dit beweegt op en neer waardoor het pijn doet.Verder voel ik me fit en gezond en dat is waar ik het voor deed. Gr Nicole

 10. Nicole op

  Dennis, het boekje is vandaag met de post gegaan en als TNT mee werkt krijg je het morgen binnen. Veel kookplezier en als er vragen zijn hoor ik deze graag

 11. Fleur op

  Hoi Nicole, mijn tante (Klarin) is vorige week dinsdag geopereerd. Koken voor een gezin met een vegetariër, iemand die geen varkensvlees eet en zelf net een gastric sleeve te hebben, valt niet mee. Ik vind dat jouw kookboek lekkere recepten heeft voor allemaal, dus heb ik hem net voor haar besteld. Wil je er een leuk bericht in zetten wat motiverend is? Dankjewel alvast!

  Groetjes, Fleur

  • Nicole op

   Heel verschillend, maar mocht je het graag willen weten van 1 speciaal recept laat het mij dan weten dan reken ik het voor je uit

 12. Nicole op

  Beste Nicole,

  Met kerst jouw boek als cadeau gekregen. Staan veel lekkere recepten in. Nu heb ik een vraagje over het recept gezonde quiche zonder deeg. Voor hoeveel personen is dit recept??
  Groetjes, Nicole

  • Nicole op

   Dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Voor normale eters als avond eten is het voor 6-7 pers. ALs lunch 8-9 pers. Gr Nicole

 13. Net je boek ontvangen.
  Het was al een feestje om het uit te pakken , zo leuk verpakt.
  Het boek is geweldig, al veel lekkere en makkelijke recepten gezien.
  Gauw ermee aan de slag.
  Dit wordt een feestje!!!!!
  Ineke

 14. Anna op

  Dag Nicole,
  Net jouw boek ontvangen, het ziet er mooi en heel smakelijk uit, mijn complimenten!
  Mag ik vragen waarom er een extra omslag aan de voorkant zit?
  Nogmaals dank en groetjes, Anna

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *