De maat is vol – informatieavond MMC met als gastspreker Annet Malherbe

Op woensdag 25 oktober bent u van harte welkom in Máxima Medisch Centrum (locatie Eindhoven) voor een informatieavond over de behandeling van obesitas ofwel extreem overgewicht. Ook als heb je al een GBP of Sleeve operatie gehad ben je van  harte welkom. Ook ik zal er die avond zijn uiteraard met mijn kookboek Mateloosgenieten 🙂

 

Bijzonder aan deze avond is dat actrice Annet Malherbe haar verhaal doet. Ze vertelt over haar beslismoment en haar ervaringen rondom de operatie. Hierna gaat zij in gesprek met het behandelteam over alle aspecten van het behandeltraject. Chirurg, fysiotherapeut, psycholoog, diëtist en verpleegkundige zijn allen aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Obesitas speelt een rol in het leven van steeds meer mensen. Máxima Medisch Centrum biedt al 35 jaar lang een behandeltraject voor maagverkleinende chirurgie, waarbij u langdurig en intensief begeleid wordt naar een gezonde leefstijl. Een kans om het roer volledig om te gooien.

Is voor u de maat ook vol? Meld u dan snel aan: http://bit.ly/Demaatisvol

Meer informatie vindt u op https://obesitascentrum.mmc.nl/

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *