80 kilo afgevallen,

Jeetje ik viel gisteren bijna van mijn weegschaal ik blijk inmiddels 80 kilo kwijt te zijn.  Zelfs voor mij zelf klinken deze kilo’s ongeloofwaardig maar het is toch echt zo. Wat zou ik graag bij een slager 80 kilo vlees willen zien, gewoon om het visueel te zien. Ik zelf zou 80 kilo niet eens kunnen optillen en toch heb ik at al die jaren met mij mee gedragen wat moet ik een sterk lijf hebben gehad. En ongelooflijk dat ik bijna geen gezondheidsklachten had.

Ik weeg nu 89 kilo. Volgens de BMI lijst zou ik voor mijn lengte 181 nog steeds overgewicht beteken maar vind me nu zelf meer dan prima van gewicht en het mag nu onderhand wel stoppen met afvallen. Ik vind die BMI lijst ook niet zaligmakend, ieder mens is anders en ik hoef geen maat 38 te hebben. Ben zeer tevreden met mijn maat 44 en zit lekker in mijn vel. Door mijn lengte lijk ik ook wat slanker dus.

Ik ga er nu voor om op gewicht te blijven want gemiddeld kom je na deze operatie 10 tot 20% weer aan, natuurlijk is dat voor iedere persoon weer anders maar het is we iets wat ik in mijn achterhoofd houd. Ik wil heel graag op gewicht blijven en ga er alles aan doen om dit te bereiken. Ben heel benieuwd als ik over een jaar deze blog terug lees of ik dat doel heb bereikt.

Ik ben het MMC nog steeds vreselijk dankbaar dat ze mij hebben geopereerd en dat ze mij met mijn kookboek hebben  gesteund.

 

Hier 6 foto’s op een rij:

14 dagen voor mijn operatie 15 juli 2016

oktober 2016

6 november 2016

3 januari 2017

13 februari 2017

1 oktober 2017

 

Ik kwam van 169,4 en weeg nu 89 kilo, wauw wat kan er in 15 maanden veel gebeuren, ik houd jullie op de hoogte.

Wie weet wat de toekomst mij nog brengt?

 

Nicole 01-10-2017

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

15 reacties op “80 kilo afgevallen,

 1. Ellen Dam-Oudt op

  Fantastisch, wat zie je er goed uit. Maar mooier vind ik dat je nog steeds die stralende, hartelijke, trotse vrouw in haar winkel bent!

 2. Tina Alofs op

  In 1 woord? Nee dat kan zelfs ik niet zeggen.
  Geweldig, en zoals mijn voorganger al schreef, jouw uitstraling zo mooi.. eigenlijk ben ik een beetje jaloers op jou…
  Jij bent een geweldige ambassadrice voor alle mensen met een maagverkleining. Ik hoop inderdaad dat je niet meer gaat afvallen, eigenlijk ben je mooi zoals je nu bent…

 3. Wat een top prestatie! Ik ben zelf 5 december geholpen met een gbp operatie en zit dus in het prille begin stadium. Ik ben driftig op zoek naar recepten en dergelijke die ik over een poos kan maken die lekker en gezond zijn. Ik kwam o.a. jouw pagina tegen en ik ben daar ontzettend blij mee ! Heel veel succes in de toekomst met het behouden van jouw gewicht! Jouw site werkt inspirerend!

  Groetjes Nona

 4. Yvonne op

  hallo Caroline.
  Ik ben verleden jaar november geopereerd,GPB, dat is nu 4 maanden geleden en ik las dat jij met 4 maanden ook zo moe was en elastieken benen had. Jij bent inmiddels al veel verder dan ik, maar mijn vraag is hoe lang het bij jou nog ongeveer geduurd heeft tot dat een beetje over was.
  ook ik was ervan overtuigd dat ik veel energieker zou worden maar niets van dat alles.
  Ik vind het wel goed van je hoor 89 kilo.tjonge jonge niet normaal en wat ben je superslank geworden.
  RESPECT hoor.
  Ik hoop dat ik gauw wat van je hoor,want ik voel me nu een beetje moedeloos.Ik wil me gewoon weer fit voelen.
  groetjes Yvonne

  • Nicole op

   Halo Yvonne, Ik ben helemaal niet moei meer, heeft even geduurd maar ik heb nu energie voor 10. ook ik dacht dat het nooit goed zou komen en kon soms wel huilen van vermoeidheid maar het komt echt weer goed. Het moment dat ik stopte met afvallen kwam mijn energie weer terug. Ik denk dat het lichaam zo’n oplawaai had gekregen . Heb geduld het komt goed xxxx

   Groetjes Nicole

 5. oss vrouwke op

  gefeliciteerd
  ook ik ben 80 kilo lichter.
  letterlijk gehalveerd eigenlijk.
  het geeft steun uw stukjes te lezen.
  geestelijk doet het ook veel met je.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *