Paprika-geitenkaas spread

Deze paprika-geitenkaas is niet alleen  lekker als brood of cracker beleg. Maar ook als groente dip op een feestje is het een aanrader. Dit eiwitrijke broodbeleg is eens wat anders, combineer het met wat plakjes tomaat, sla, komkommer of schijfjes avocado. Zou krijg je mooi een portie groenten extra binnen. 🙂

 

 

 

 

Ingrediënten:

  • 2 gegrilde rode paprika’s uit
  • 1 teentje knoflook *
  • 75 gr milde zachte geitenkaas
  • 30 gr walnoten
  • 1 tl sambal
  • Gemalen zwarte peper

*In de potjes gegrilde rode paprika van de AH zit een teentje knoflook dat gebruik ik altijd voor de spread, wel zo makkelijk.

 

 

 

 

 

 

 

Pureer de rode paprika, knoflook, geitenkaas, walnoten, sambal en flik wat gemalen zwarte peper met de staafmixer goed door elkaar.

 

TIP:Je kunt deze spread in de koelkast voor4 dagen in een goed sluitende glazen potje bewaren.

TIP: vervang de walnoten door andere ongezouten noten of gemengde noten.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

Één reactie op “Paprika-geitenkaas spread

  1. Monique op

    Hoi
    Ben zo benieuwd naar je boek, heb hem net besteld.
    Pas geholpen aan een gastric bypass dus kan wel inspiratie gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *