
Paprika-geitenkaas spread
Deze paprika-geitenkaas is niet alleen lekker als brood of cracker beleg. Maar ook als groente dip op een feestje is het een aanrader. Dit eiwitrijke broodbeleg is eens wat anders, combineer het met wat plakjes tomaat, sla, komkommer of schijfjes avocado. Zou krijg je mooi een portie groenten extra binnen. 🙂
Ingrediënten:
- 2 gegrilde rode paprika’s uit
- 1 teentje knoflook *
- 75 gr milde zachte geitenkaas
- 30 gr walnoten
- 1 tl sambal
- Gemalen zwarte peper
*In de potjes gegrilde rode paprika van de AH zit een teentje knoflook dat gebruik ik altijd voor de spread, wel zo makkelijk.
Pureer de rode paprika, knoflook, geitenkaas, walnoten, sambal en flik wat gemalen zwarte peper met de staafmixer goed door elkaar.
TIP:Je kunt deze spread in de koelkast voor4 dagen in een goed sluitende glazen potje bewaren.
TIP: vervang de walnoten door andere ongezouten noten of gemengde noten.




Hoi
Ben zo benieuwd naar je boek, heb hem net besteld.
Pas geholpen aan een gastric bypass dus kan wel inspiratie gebruiken.