Fotoshoot Blad Nouveau

2 weken geleden werd ik door journaliste Monique van de Sande gebeld of ik mee wilde werken aan een drieluik interview ”maakbare schoonheid”. Het klikte zo aan de telefoon dat ik dacht waarom niet het is een mooi glossy magazine en ik vind het wel een eer om er in te mogen staan.

 

Het interview werd telefonisch genomen en Monique had zich goed voorbereid, haar vragen waren leuk en doordacht. Alleen is het altijd weer spannend hoe zij mijn woorden op papier gaat zetten. Gelukkig mocht ik mijn verhaal al eerder lezen. Ze had me bij voorbaat gewaarschuwd dat het een vrij korte tekst zou zijn en ik stond verbaast dat ze er toch zoveel in kwijt kon en dat mij zo goed had verwoord.

Helaas mag ik het jullie nog niet laten lezen maar het komt in het Nouveau nummer dat eind September verschijnt. Zelf ben ik heel benieuwd wat de twee andere dames van het drieluik te vertellen hebben. Zodra deze in de winkel ligt zal ik het interview op facebook zetten.

 

 

 

Gisteren met de trein naar overveen, links boven Amsterdam waar ik gastvrij ontvangen werd door fotografe Iris Planting ze was nog bezig om een andere dame van het drieluik te fotograferen. Intussen tijd werd ik door de knappe visagist/stylist  Nicolette Brondsted in de make-up gezet. Jeetje wat had deze dame enorm veel make-up bij haar de volle tafel was indrukwekkend. En wat een gezellige meid is dat, terwijl we ze me aan het plamuren was hebben we flink zitten kletsen.

 

 

Ik had mijn haarstuk afgezet zodat er geen make-up op zou komen en Nicolette stelde voor om ook wat foto’s zonder haarstuk te maken. Ze zag aan mij dat ik daar niet helemaal happy over was maar ze was zo aanstekelijk enthousiast dat ik het wel wilde proberen.

 

 

 

 

 

Ze deed vreselijk haar best om van mijn dunne koppie met haar wat te maken, mijn hoofdhuid werd met bruine spray gekleurd zodat de dunne plekken minder zouden opvallen. Helaas mocht ook het touperen niet baten want de fotografe besloot dat het haarstuk toch op moest.

Ik stiekum blij :-).

 

 

 

 

 

 

Nadat verschillende kobaltblauwe bovenstukken hebben geprobeerd werd er voor mij gekozen voor een lang tuniek. De onderkant kwam niet in beeld dus stond daar in mijn sexy shapewear broekje met pijpjes en witte sokjes.  Maar als je dan voor de lens staat vergeet je dat wat een super leuke ervaring, je voelt je een diva voor een dag ha ha. Zelf ben ik natuurlijk heel nieuwsgierig naar de foto’s en hoop dat ik er leuk op sta. Aan de fotografe en de styliste zal het niet liggen die hebben hun best gedaan.

 

Weer een leuke ervaring rijken en nu maar afwachten op het resultaat.

 

Nicole 12-07-2018

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterpinterestby feather

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *